Kapper Steven: biologische hair wellness

Kapper Peer waar u gratis een persoonlijke treatment krijgt

Kapper Steven is een kapsalon dichtbij Peer waar iedereen een oplossing vindt die op zoek is naar een duurzame, verantwoorde en natuurlijke aanpak. Tijdens uw bezoek kunt u namelijk genieten van een aangepaste behandeling die specifiek samengesteld is voor uw haarstructuur. Bovendien focust deze ook op het herstel van uw haarvezel, zodat deze van binnenuit geregenereerd wordt. Dit zorgt ervoor dat u al na een eerste bezoek een groot verschil zal merken: uw haar is zacht, soepel en glanst subliem.

Alles start met het herstellen van de haarvezel

Wanneer u een kapsalon bezoekt, is het belangrijk dat uw haar er prachtig uitziet. Bij deze kapper Peer krijgt u een op maat gemaakte behandeling die uw haar terug zal herstellen. De vezel wordt daarbij gevoed met een regenererende olie, zodat het haar terug naar z’n natuurlijke staat wordt gebracht en een goede structuur krijgt. Na de treatment zal uw haar sterker zijn, een prachtige glans hebben en bovendien ook terug zacht en soepel aanvoelen!

De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende plantaardige en natuurlijke producten. Er wordt grotendeels gewerkt met oliën die allemaal vele deugden hebben. Daarvan ben ik overtuigd als salon Peer. Arganolie is bijvoorbeeld een basisingrediënt, omdat deze een fantastisch effect heeft op beschadigd haar. Arganolie heeft namelijk herstellende krachten dankzij de delicate werking. Een ander ingrediënt is jojoba olie die de haarvezel heel intens zal hydrateren en voeden, ook een ideale combinatie om de haarvezel te herstellen dus. Verder wordt ook olijfolie gebruikt: een ingrediënt rijk aan onverzadigde vetzuren en vitaminen. Hierdoor wordt het haar sneller en intenser hersteld.

Kapper Peer

Aangepaste etherische oliën om uw haar extra te behandelen

De olie die uw haar herstelt, vormt de basis van de treatment, maar het gaat verder dan dat. Naast de olie worden er in dit salon Peer namelijk ook nog Aromactifs toegevoegd. Dit zijn geconcentreerde etherische oliën die een specifieke werking hebben. Ik selecteer de correcte Aromactifs op basis van uw haarstructuur en hoofdhuid problemen.

Het eerste type etherische oliën zal uw haarkleur een boost geven:

  • Nacre: ontgeelt blond haar en geeft het een mooie, heldere parelmoerglans.
  • Cuivre: intensiveert koperen tinten en geeft ze een prachtige, heldere glans.
  • Ecarlate: maakt rode tinten intenser en laat ze stralen.
  • Ebène: versterkt bruine tinten en geeft karakter aan de kleur door deze op te peppen.

Daarnaast is er ook nog een tweede type etherische olie die hoofdhuid- en haarproblemen kan behandelen:

  • Keractif: zorgt dat droog en beschadigd haar extra gevoed en gehydrateerd wordt, zodat dit opnieuw kan herstellen en gezond wordt.
  • Sebumactif: brengt de talgproductie in balans en voorkomt hierdoor een vette hoofdhuid.
  • Squamactif: helpt een droge hoofdhuid te herstellen op een evenwichtige manier en beperkt schilfers.
  • Dermoactif: kan de gevoelige hoofdhuid verzachten en verlichten doordat het helpt tegen eczeem, psoriasis, jeuk…
  • Genetic: versterkt de haarvezel intens om haaruitval te voorkomen.
  • Aromalice: reinigt het haar in sterke mate en verwijdert onzuiverheden.

Bovenstaande etherische oliën focussen op de persoonlijke behandeling. Ik kies dus de geschikte varianten die passen bij u en voeg deze dan toe in de basisolie. Maar er zijn nog 2 laatste types Aromactifs, namelijk Zen en Jouvence. Deze zorgen ervoor dat u ook volledig tot rust komt in dit kapsalon in Peer. Zo zult u genieten van een zalige behandeling die heel lekker ruikt. Nadien voelt uw haar en hoofdhuid als herboren!

Kapsalon Peer

De voordelen van een natuurlijke treatment volgens deze kapper Peer

Het spreekt uiteraard voor zich dat uw haar en hoofdhuid een aanzienlijke verbetering zullen meemaken. Deze worden namelijk gestimuleerd om terug naar de natuurlijke structuur terug te keren en uiteraard is dit het beste wat er kan gebeuren. Als kapsalon Peer wou ik graag garant staan voor kwaliteit en met deze behandeling is dat volledig mogelijk! Wanneer iemand de behandeling voor het eerst krijgt, is het verschil immens groot. Het is duidelijk dat de producten zeer goed werken en kwalitatieve ingrediënten bevatten.

Bovendien zijn deze ingrediënten ook van natuurlijke en zelfs biologische oorsprong! Dit betekent dus dat er niet enkel voordelen zijn voor uw haar en hoofdhuid, maar dat ook de natuur mee profiteert. Alles wat ik in mijn salon Peer gebruik, wordt immers uitgespoeld. Dit water – inclusief alle restanten van de producten die ik gebruik – komt in de zee terecht. Doordat ik werk met natuurlijke producten die biologisch afbreekbaar zijn, heeft dit dus geen effect op de natuur. Kortom een duurzaam, ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk gamma.

Voor wie is deze persoonlijke behandeling geschikt?

De gepersonaliseerde treatment is eerst en vooral geschikt voor iedereen die een haar- of hoofdhuidprobleem heeft en dit graag wilt behandelen op een natuurlijke en duurzame manier. Het is een bewuste keuze die u kunt maken. Niet enkel uw haar en hoofdhuid zullen er baat bij hebben. Doordat het om biologische producten gaat, zal ook de planeet u dankbaar zijn. In dit kapsalon in Peer ga ik immers verantwoord en ecologisch te werk.

Verder is het ook geschikt voor iedereen die graag tot rust wilt komen en volledig wilt relaxen. Ik voeg bij de behandeling namelijk ook etherische oliën toe die uw lichaam tot rust brengen. Dit zorgt er dus voor dat er ook een wellness aspect toegepast wordt. Na het bezoek bij deze kapper Peer zult u volledig ontspannen het salon verlaten.

Vind rust en ontspanning bij dit kapsalon Peer

Verder probeer ik ook een gevoel en atmosfeer van wellness en ontspanning te creëren, zodat u niet enkel dankzij de behandeling tot rust komt, maar ook dankzij de rust in het kapsalon. Op die manier kunt u in het salon genieten van een lekkere kop koffie of thee, speelt er een rustgevend muziekje op de achtergrond… Maar misschien wel de grootste troef: bij mij bent u niet één van de vele klanten. Nee, in plaats daarvan neem ik mijn tijd voor u in dit kapsalon Peer. Als u een afspraak boekt bij Kapper Steven, dan staat u centraal. Er wordt ruim voldoende tijd voorzien voor u, waardoor ik rustig en relaxt kan werken.

Salon Peer